Planering
Nyckeln till ett lyckat bröllop är att ni som brudpar känner er trygga, avslappnade och mottagliga för alla de tusentals intryck som dagen för med sig. För att nå dit behöver man göra en ordentlig planering. I Do erbjuder både personlig bröllopskoordinering och bröllopsplanering online. Vilket man väljer beror på budget och ambitionsnivå, men gemensamt för båda tjänsterna är att de hjälper er att få ut det mesta möjliga av er bröllopsdag.
Bröllopskoordinering
Personlig bröllopskoordinering är till både för dem som vill ordna och arrangera allt själva men som behöver hjälp att komma igång, och för dem som önskar lite mer hjälp, med vissa delar eller med hela arrangemanget. Vi börjar alltid med en start up-konsultation. Kostnaden för den brukar de flesta tjäna in genom de råd, tips och kontakter man får under konsultationen, så det är en lönsam investering. Se nedan vad som ingår.

Start up-konsultation
Vi träffas där det passar er, eller via Skype, och guidar er under ca två timmar genom alla de 100-tals beslut och steg en bröllopsplanering innebär. Konsultationen består av två delar:

Del 1 – Bröllopsplanering Bas
Vi börjar med att gå igenom alla de viktiga momenten i en bröllopsplanering. Ni får en stabil och bra grund att stå på och får även med er en tidsplan som ni kan använda hela vägen fram till den stora dagen.

Del 2 – Ert drömbröllop
I Del 2 går vi mer specifikt in på just ert bröllop. Ni berättar vad som är viktigt för er och tillsammans kommer vi fram till era topprioriteringar. Vi går igenom er budget och ni får veta hur ni gör för att hålla den. Vi tittar också på rådande trender, stilar och allmän bröllopsinspiration. Vi lovar att ni efter de här timmarna kommer att vara superpeppade på att sätta igång. Stressen och oron släpper och ni kan börja se fram emot det bröllop ni drömmer om.

Efter konsultationen får ni en offert för eventuell vidare hjälp. Priset på konsultationen dras av om man bokar ett minimum på 10 timmar bröllopskoordinering efter konsultationen.

Pris konsultation
3995:- inklusive moms 
(material ingår)

Pris Skypekonsultation
3495:- inklusive moms 
(material + porto inom Sverige ingår)

Kontakta oss för att boka in er start up-konsultation!
Bröllopsplanering Online
I Do erbjuder även online kurser i bröllopsplanering. Det är för de brudpar som vill planera sitt bröllop på egen hand men som ändå vill ha en bröllopskoordinators tips och råd för en effektiv, stressfri och inspirerande planering. En noga utarbetad tidslinje gör att ni under hela tiden fram till bröllopet vet vad som ska göras, av vem och när. I programmet finns texter, bilder, videoföreläsningar och nedladdningsbart material. Det finns också checklistor att bocka av allt eftersom, samt bonusmaterial i form av fördjupning inom specifika ämnen. Man kan göra anteckningar direkt i programmet och har på så sätt allt man behöver samlat på en plats.

Vad menas med en online kurs?
Bröllopsplanering online är ett lättanvänt planeringsverktyg på nätet. Du kan nå det var som helst – i soffan, på caféet eller på stranden – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppling. Du och din blivande kan sitta tillsammans eller var för sig.
Våra online kurser