Hur gör man för att undvika de vanligaste bröllopsmissarna?

Här bjuder bröllopskoordinatorn Lisa Larsson på sina bästa tips och råd för att undvika planeringsmisstag, panikstress och oönskade kompromisser. Programmet ger en rejäl bröllopsboost och ett stärkt självförtroende i den fortsatta planeringen.

I "Undvik bröllopsmissarna" tar Lisa upp de sju vanligaste utmaningarna, eller missarna, som många brudpar gör under planeringen. Hon presenterar idéer och ger er konkreta råd för hur man kan göra för att planera effektivt och ha kul under tiden.

Att ha kul under tiden fram till bröllopet är otroligt viktigt. Har man verktygen man behöver så slipper man onödig stress och kan njuta både av planeringen och av sin bröllopsdag. Det här programmet är en bra start, säger Lisa Larsson.

"Undvik bröllopsmissarna" vänder sig både till de som precis börjat planera och till de som kommit en bit men som känner att det inte går så smidigt som tänkt. Använd programmet som ett första verktyg för att kick-starta eller komma vidare i bröllopsplaneringen.


Här är några av huvudrubrikerna i kursen

Så börjar ni
Hitta er röda tråd
Vad är en bröllopsbudget
Bästa festlokalen, så hittar ni den
Vad ska man boka nu,
och vad kan man vänta med

Fotoinspiration

I kursen får ni ta del av fantastiska foton från bröllopsfotografen Malin Lindner från photobymile.com.


När ni betalat kursen får ni omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in och ut hur många gånger ni vill under ett halvår.


Vad kostar det?

Kursen kostar 199 kronor (159 + moms)