Stora bröllopspaketet - så planerar ni ert bröllop och har kul hela vägen!

Planera bröllopet steg för steg tillsammans med Lisa Larsson från I Do och få inte bara ett underbart bröllop utan också en fantastisk tid tillsammans på vägen fram till bröllopsdagen.

I "Stora Bröllopspaketet” får ni ett unikt planeringsverktyg så att ni kan planera det bröllop ni drömmer om med den budget ni har. Ni går steg för steg, eller dejt för dejt som vi valt att kalla det och på så sätt har ni hela tiden en tydlig bild över vad som ska göras och när.  NI får ni ta del av inspiration, tips och råd i form av videor, text och fantastiska foton. Ni har också en checklista att bocka av för varje dejt, allt för att ni ska kunna njuta av er bröllopsplanering och ha kul tillsammans när ni planerar.

Stora Bröllopspaketet vänder sig både till er som precis börjat planera och till er som kommit en bit på väg men som känner att det inte går så smidigt som ni tänkt. Jag är er bröllopskoordinator online och finns med er hela vägen fram till ”I Do”. 

Här är några av huvudrubrikerna i kursen

Prioritera, prioritera, prioritera

Vad är er bröllopsstil?

Så lyckas du med bröllopsbudgeten

Festlokal och alla dess leverantörer

Inbjudan & övriga trycksaker

Ett roligt bröllop

Fotoinspiration

I kursen får ni ta del av fantastiska foton från bröllopsfotograferna Malin Lindner, Isabelle Hesselberg och Sara Holmberg.

När ni betalat kursen får ni omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in och ut hur många gånger ni vill under 12 månader.

Vad kostar det?

Kursen kostar 499 kronor (399:- + moms)