Jag är ständigt på spaning efter roliga prylar som kan användas till fest eller bröllop, och särskilt kul är det när prylarnas egentliga huvudsyfte är något annat men med lite fantasi förvandlas dom till perfekta festattiraljer. Ibland köper jag på mig lite grejer utan att veta när de ska användas, bara för att det är kul att ha en liten partylåda hemma för att piffa allt från en middag med vänner till nästa barnkalas. Ska tillägga att det oftast handlar väldigt billiga grejer, lite konfetti här och nån ballong där liksom, på Lagerhaus eller TGR exempelvis (det senare är för övrigt mitt bästa tips för riktigt billiga festprylar, har köpt allt från gnuggisar till stora glasbehållare med kran till drycker för en billig peng.)

Idag blev jag inspirerad av Granit som visar hur man kan använda deras populära bokstavstavlor för en snygg och kreativ display av bordsplaceringen på bröllopet eller festen. Det kostar lite att köpa flera tavlor såklart (och bokstäverna säljs separat) men har du nån tusenlapp över i budgeten så är det en rätt enkelt fixad sak som är supersnygg och ser superproffsigt ut.

Vill du inte lägga så mycket pengar på just detta så kan jag knappt komma på något billigare än det här- ett gäng löv och en vit penna. Superfint och superenkelt! Pennan finns även den på Granit, men liknande kan även hittas i de flesta bok eller pysselaffärer. Det här inlägget är inte ett samarbete med något varumärke utan vi bara älskar att tipsa er om prisvärda och roliga alternativ!


Kram Nadia

Bildkällor: granit.com